MENU

Campings Dordogne: Domaine de Bois Coquet in La Douze

Bloot op camping La Douze verleden tijd

Camping Laururie en Périgord heet nu Domaine de Bois Coquet

De oprichters en eigenaren van Laulurie en Périgord hebben na veertig jaar afstand gedaan van hun naturistencamping in La Douze. De nieuwe bezitters hebben de plek omgedoopt tot Domaine de Bois Coquet. Zij verwelkomen vanaf het seizoen 2021 uitsluitend textielgasten. Op deze manier verliest de Dordogne een van haar geliefde terreinen voor naaktrecreanten.

Campings campsides Dordogne Domaine de Bois Coquet v/h La Laururie
Gîtes op camping Domaine de Bois Coquet bij La Douze in Dordogne.

Het begon op een oude boerderij

Yonnie en Francis Toutain kwamen vier decennia geleden vanuit Rouen voor een heus avontuur naar de Dordogne. In La Douze, ten zuiden van Périgueux, kochten ze in de zomer van 1980 een oude boerderij, die al meer dan twintig jaar niet was bewoond. Een jaar later was Laulurie en Périgord een feit.

Geliefd bij Nederlandse naturisten

In de jaren die volgden maakten ze er een naturistisch paradijsje van, dat ook bij veel Nederlanders geliefd was. De twee blijven overigens wel in de buurt wonen; ze hebben een woning gevonden in Escoire, op zo’n tien kilometer van Périgueux.

Voor een overzicht van naturistencampings in Dordogne: klik hier.

ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen
ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen
Dordogne Périgord: luxe vakantiehuis - vakantiepark FranceComfort - Domaine de Lanzac, Le Lac Bleu en Village des Cigales.

  Blijf op de hoogte!

  Meld je aan voor de Dordogne Magazine-nieuwsbrief.
  Aanmelden
  Dordogne-Perigord - naturistencampings naturisme: Domaine Laborde

  Naturist­en­campings in Dordogne

  Bekijk ze allemaal!

  Aanmelden ­Nieuwsbrief

  Fijn dat je je aanmeldt voor de Dordogne Magazine-nieuwsbrief! Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen. Je kunt je inschrijving later altijd weer ongedaan maken.