MENU

Perigueux - wereldrecord spaghetti-T

Périgueux: sliert spaghetti van een kilometer

Périgueux,  L’Institut Universitaire de Technologie – Biologiestudenten in Périgueux hebben een wereldprestatie geleverd, die het Guinness Recordboek helaas niet zal halen. Sophie Piollet, Thomas Di Piazza en Thibault Cambefort maakten een sliert spaghetti van liefst een kilometer lengte.

In twee uur opgegeten…

De sliert in Périgueux was 80 meter langer dan een sliert die ooit in België was gedraaid. De geslaagde poging komt echter niet officieel in de boeken, omdat een waarnemer van Guinness ontbrak.

Het project van de drie studenten van L’Institut Universitaire de Technologie in Périgueux was vooral bedoeld om industriële processen te onderzoeken. Maar tegenover France Blue Périgord gaven ze wel eerlijk toe ook blij te zijn met het breken van het wereldrecord. Hun medestudenten hadden overigens een kleine twee uur nodig om de spaghetti op te eten.

Perigueux - recordpoging spaghetti studenten
80 meter langer dan een sliert die ooit in België was gedraaid…
ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen
Dordogne Périgord: luxe vakantiehuis - vakantiepark FranceComfort - Domaine de Lanzac, Le Lac Bleu en Village des Cigales.

  Blijf op de hoogte!

  Meld je aan voor de Dordogne Magazine-nieuwsbrief.
  Aanmelden
  Dordogne-Perigord - naturistencampings naturisme: Domaine Laborde

  Naturist­en­campings in Dordogne

  Bekijk ze allemaal!

  Aanmelden ­Nieuwsbrief

  Fijn dat je je aanmeldt voor de Dordogne Magazine-nieuwsbrief! Na je aanmelding ontvang je een e-mail met een link om je inschrijving te bevestigen. Je kunt je inschrijving later altijd weer ongedaan maken.